Sitenizde Kullanmanız İçin Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
2 posters
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Web Master - Tasarım ♫ :: ►Webmaster Destek Merkezi :: ►İşinize Yarayacak Çalışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası
Sitenizde Kullanmanız İçin Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle. | ||
Konu belli : Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle. Aklıma takıldı , araştırdım , buldum. Programı da sizler için upload ettim.Öncelikle Programı indirelim. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hangisinden canınız isterse ordan indirin Daha Sonra da anlatımı inceleyelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En son olarak File > Test > In player deyip deneyin ve File > Save as kısmından kaydetmek istediğiniz türü seçin. Bunlar bittikten sonra swfyi upload edin bir siteye , imzanıza vereceğim kod şeklinde koyun :
450,150 Kısmından yükseklik ve genişlik ayarlarını yapabilirsiniz. | ||
Son Güncelleme: 03.02.2011 Paylaşım, Mr.Danger'e aittir. Teşekkürler. Resimler alıntıdır fakat programı ve resimleri yeniden upload ettim , kalan kısımları anlattım > emeğe saygı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Geri: Sitenizde Kullanmanız İçin Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
böyle bir konu var
Artemis- Editör
-
1209
Hesabı
Kredi: 35.000
Geri: Sitenizde Kullanmanız İçin Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
Farkındayım , iki bölüme de uygun düştüğü için kullanıcıların daha kolay ulaşmaları için açtım
Bu bölümdeki konuda yorum yapmayalım .
==> Kilit.
Bu bölümdeki konuda yorum yapmayalım .
==> Kilit.
Similar topics
» Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
» Grafikerler için İmza çalışmam....
» Get18 İçin Yaptığım İmza...
» Kendim İçin Yaptığım İmza Çalışmalarım ...
» Sesli Forum - En Sesli Forum !
» Grafikerler için İmza çalışmam....
» Get18 İçin Yaptığım İmza...
» Kendim İçin Yaptığım İmza Çalışmalarım ...
» Sesli Forum - En Sesli Forum !
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Web Master - Tasarım ♫ :: ►Webmaster Destek Merkezi :: ►İşinize Yarayacak Çalışmalar
1 sayfadaki 1 sayfası