Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
+2
m3rT
mr.danger
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle. | ||
Konu belli : Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle. Aklıma takıldı , araştırdım , buldum. Programı da sizler için upload ettim.Öncelikle Programı indirelim. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hangisinden canınız isterse ordan indirin Daha Sonra da anlatımı inceleyelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En son olarak File > Test > In player deyip deneyin ve File > Save as kısmından kaydetmek istediğiniz türü seçin. Bunlar bittikten sonra swfyi upload edin bir siteye , imzanıza vereceğim kod şeklinde koyun :
450,150 Kısmından yükseklik ve genişlik ayarlarını yapabilirsiniz. Örnek: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | ||
Son Güncelleme: 03.02.2011 Paylaşım, Mr.Danger'e aittir. Teşekkürler. Resimler alıntıdır fakat programı ve resimleri yeniden upload ettim , kalan kısımları anlattım > emeğe saygı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
En son mr.danger tarafından Cuma Şub. 04, 2011 2:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
Sorunlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Süpersin, Zamanında Yetişemedim, Emeğine Sağlık,
Örnek çalışma için imzama bakabilir , ya da konu içindeki örneğe bakabilirsiniz.
Program linklerinde sorun olursa yine bildirebilirsiniz.
Program linklerinde sorun olursa yine bildirebilirsiniz.
Pontus demiş ki:saol
Sizi Düzgün Türkçeye Davet Ediyorum !
Similar topics
» Sitenizde Kullanmanız İçin Sesli-Müzikli İmza Yapımı - Swishmax Programı İle.
» Sesli Forum - En Sesli Forum !
» Ayın En'leri Sesli Forum
» Sesli Forum Anket Başlığı
» Ev yapımı hamburger
» Sesli Forum - En Sesli Forum !
» Ayın En'leri Sesli Forum
» Sesli Forum Anket Başlığı
» Ev yapımı hamburger
1 sayfadaki 1 sayfası