Photoshop Cs 5 türkçe indir!!
5 posters
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Pc | Donanım & Yazılım ♫ :: ►Pc Donanım & Yazılım :: ►Grafik Tasarım Programları
1 sayfadaki 1 sayfası
Photoshop Cs 5 türkçe indir!!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Grafikerlerin sıkça kullandığı hatta olmaz ise olmaz programlarından biri olan Adobe Photoshop CS5.Cs5 özellikleri ile göz doldurcak şekilde dizayn edilmiş.Velhasıl orjinal dilde olan sunumdur ilacı içinde mevcuttur.Sanırım Adobe Photoshop u uzun uzadıya anlatmaya gerek yok, zira anlatmak ile biticek bir progam değil kendisi Tanıtım filmlerini adobe.com üzerinden izleyebilirsiniz.
Türkçe olduğundan hemen çözebilirsiniz.
Grafikerlerin sıkça kullandığı hatta olmaz ise olmaz programlarından biri olan Adobe Photoshop CS5.Cs5 özellikleri ile göz doldurcak şekilde dizayn edilmiş.Velhasıl orjinal dilde olan sunumdur ilacı içinde mevcuttur.Sanırım Adobe Photoshop u uzun uzadıya anlatmaya gerek yok, zira anlatmak ile biticek bir progam değil kendisi Tanıtım filmlerini adobe.com üzerinden izleyebilirsiniz.
Türkçe olduğundan hemen çözebilirsiniz.
- Kod:
http://hotfile.com/dl/98800215/2839e42/Adobe_Photoshop_CS5_Extended.exe.html
Similar topics
» Football Manager 2011 (FM 2011) Türkçe Yama Çıktı ! İndir |
» İnternet Download Manager demo Türkçe İndir,Download
» Photoshop CS3 Eğitim Videoları-1.1GB-Türkçe VİDEO
» Sxe 11.2 İndir
» Fraps İndir
» İnternet Download Manager demo Türkçe İndir,Download
» Photoshop CS3 Eğitim Videoları-1.1GB-Türkçe VİDEO
» Sxe 11.2 İndir
» Fraps İndir
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Pc | Donanım & Yazılım ♫ :: ►Pc Donanım & Yazılım :: ►Grafik Tasarım Programları
1 sayfadaki 1 sayfası