Yeni Yarışma : Slogan Yarışması
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Yarışma : Slogan Yarışması
Yeni Yarışma |
Merhaba, Sitemiz Gittikçe Gelişiyor, ve Bizimde Size Destek İçin, Kaliteli Hizmet İçin; Eğlence, Şans, Kazanç, Sosyal Birlik İçin Bu Hizmetleri Sunmamız Gerekiyor. Öncelikle Yılbası Çekilişi Yarışması Yapılmıştı, Sıra Slogan Yarışmamızda ! ►Bu Seferki Önemli Konumuz ==> Slogan Sizden Slogan Bulmanızı İstiyoruz. Öncelikle Ön Bilgiler; ►Yarışma 19 Ocak Tarihinde Başlayıp, Yetkililer Bildirdiğinde Bitecektir (Katılıma Göre Değişebilir) ►Yarışmaya Her Üyenin En Fazla 3 Katılım Hakkı Vardır ►Eklediğiniz Slogan Staff Tarafından Onaylandıktan Sonra Yarışmaya Katılacaktır, Yani Eklediğiniz Yorumda Staff Kabul Edildi Yazısını Ekledikten Sonra, Katılmış Olursunuz ►Yaptığınız Çalışmaları ( [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) Ekleyiniz ! ►Bulacağınız Sloganın; -Saçma -Alıntı -Forumla İlgisiz -Belirsiz Sloganları Eklemek Yasaktır, Tekrarında Yarışmadan Atılabilirsiniz ! ►Kesinlikle Eklenen Çalışmaları Düzenleyip, Tekrardan Eklemek Yasaktır ! ►Önerilen Sloganların Birbirinden Farklı Kelime Olmamasına Özen Gösterin ! Sloganınızı Eklerken Mutlaka Ufak Formla Katılmalısınız, [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yetkili Alanı Kısmı Dışındaki Yerler Size Aittir, İlk İki Soru Kesinlikle Doldurulmalıdır ! 1. Ye ==> 500 Altın 2. Ye ==> 250 Altın 3. Ye ==> 100 Altın Kazananı Staff Seçecektir, Lütfen Özel Mesaj İle veya Yorumlarla Forumu Kirletmeyelim ! Başarılar Dileriz ! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Konu ►By Kanunsuz Tarafından Düzenlenmiştir İçerik ve Tasarımın Başka Sitelerde Paylaşılması Yasaktır © 2011 Halsiz Forum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
En son ►By Kanunsuz tarafından Paz Şub. 27, 2011 8:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Similar topics
» Yarışma Önerileriniz
» Slogan Yarışması Katılanlar
» ben yeni mesaj ikonu ekledim fakat yeni mesaj gelince yeşil yanmıo
» HF Logo Yarışması
» Yarışma Önerileriniz
» Slogan Yarışması Katılanlar
» ben yeni mesaj ikonu ekledim fakat yeni mesaj gelince yeşil yanmıo
» HF Logo Yarışması
» Yarışma Önerileriniz
1 sayfadaki 1 sayfası