HF İmage Upload İle Resim Yükleme (Resimli + Detaylı Anlatım)
1 sayfadaki 1 sayfası
HF İmage Upload İle Resim Yükleme (Resimli + Detaylı Anlatım)
Halsiz Forum |
Merhaba, HF İmage Upload'a Kolayca Resim Yüklemeyi Öğreneceksiniz Lütfen Resimlerimizi Bu Servisten Yükleyelim, Daha Pratik Olmus Olacak 1. Öncelikle Servisimize Gidiyoruz ==> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2. Ardından "Göz At" Butonu İle Resimlerimize Ulaşıyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3. Resmimizi Bilgisayarımızdan Seçiyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4. Sonra "Yükle" Butonuna Tıklıyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5. Karşımıza Böyle Bir Ekran Çıkıyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 6. "Linkleri Göster/Gizle" Diyerek Linklerimizi Sergiliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Numaralandırılmış Linklerin Açıklamaları; 1. Linkinizi Sosyal Ağlarda Paylaşmanızı Sağlar 2. Size BBCode ve MySpace İçin Kod Verir 3. Size BBCode ve Forumlar İçin Kod Verir 4.. Size Halsiz Forumda Resmi Eklemeniz İçin Linkler Verir İlk'inin Kodunu "Kopyala-Yapıştır" Yaptığınızda Resim Olarak Görünür Oysa İkincisini Verdiğinizde Link Olarak Çıkar 5. Yüklediğiniz Resmi Silme Hakkına Sahipsiniz, Bu Linki Adres Çubuğuna Yapıştırdığınızda Resmi Silersiniz Teşekkürler Not: Anlatım HF'ye Aittir |
Konu Kanunsuz Tarafından Düzenlenmiştir İçerik ve Tasarımın Başka Sitelerde Paylaşılması Yasaktır © 2011 Halsiz Forum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Geri: HF İmage Upload İle Resim Yükleme (Resimli + Detaylı Anlatım)
Halsiz Forum |
Hizmet Şartlarımız; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Göremeyenler;
|
Konu Kanunsuz Tarafından Düzenlenmiştir İçerik ve Tasarımın Başka Sitelerde Paylaşılması Yasaktır © 2011 Halsiz Forum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Geri: HF İmage Upload İle Resim Yükleme (Resimli + Detaylı Anlatım)
Halsiz Forum |
"Bize Ulaşın" Paneli; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Göremeyenler;
|
Similar topics
» Netame - Resim Upload
» Volfurem Resim Upload Sistemi
» Resim Upload
» Format Nasıl Atılır (Resimli Anlatım)
» Photosopta kafa değiştirmek[Resimli Anlatım]
» Volfurem Resim Upload Sistemi
» Resim Upload
» Format Nasıl Atılır (Resimli Anlatım)
» Photosopta kafa değiştirmek[Resimli Anlatım]
1 sayfadaki 1 sayfası