Yeni yönetici seçimi için
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni yönetici seçimi için
Arkdaşlar yeni yönetici seçimleri için yorum istiyorum. Dragon ve ben dışındakiler.. Yorumlarınız uzun olsun biraz .En az 3 satır. Herkes yorumları yazsın buraya içinden geldiklerinizi yazın. Yorumlarınız biraz açık ve net olsun.
Geri: Yeni yönetici seçimi için
Öncelikle Bana Kalsaydı Bu Durum, Zorlanırdım, Yiğitcan ve Sen İkinizde Fazlasıyla Hakediyorsunuz Diyebilirim,
*Ama Üyeler Seçerse Daha da Uygun Olur Diye Düşündük, Çünkü Onlar Demokrasi'yi Halsiz Forum'da Farkedip Kendileri Seçecekleri İçin Bize Birşey Diyemeyecekler, Gerçekten İkinizinde Başarabileceğini Düşünüyorum, Hakeden Kazansın !
*Ama Üyeler Seçerse Daha da Uygun Olur Diye Düşündük, Çünkü Onlar Demokrasi'yi Halsiz Forum'da Farkedip Kendileri Seçecekleri İçin Bize Birşey Diyemeyecekler, Gerçekten İkinizinde Başarabileceğini Düşünüyorum, Hakeden Kazansın !
Arkadaşlar Açık Konuşalım Ki Gerçekten İkinizde Çok iyisiniz ama Hak Edenin Kazanmasını İsterim...Çalışmalarınız Gerçekten Çok Güzel Ve Benim Çok Hoşuma Gidiyor...İkinizede Başarılar Dilerim Hakeden Kazansın Derim!!!
valla ben 2 nizide cok tanımıorum oyuzden hakkınızı yemem valla küsme darılma olmasın traquter ın calısmalarını daha cok begenıorum yigitcan kusme sakın ama
Umut [:- Editör
-
909
Hesabı
Kredi: 1750
umut arkadaşım biraz daha açablir misin ? bir ropartaj a cevap gibi ..
sen yaptıgın resımler ınsanın gozune gırıor cogu zaman ınternette takılıosun daha bılgılısın v.b
-
909
Hesabı
Umut [: demiş ki:valla ben 2 nizide cok tanımıorum oyuzden hakkınızı yemem valla küsme darılma olmasın traquter ın calısmalarını daha cok begenıorum yigitcan kusme sakın ama
Darılmam, sonuçta senin kararın =)
Dragon- Editör
-
687
Hesabı
Kredi: 4750
Umut'a katılıyorum sen benden daha bilgilisin, tecrübelisin vs. Çünkü sen bu işe benden 2 yıl ( 2 yaş büyüksün ) daha fazla zaman ayırmışsın... =)
Dragon- Editör
-
687
Hesabı
Kredi: 4750
bu arada yorumlar için teşekkürler arkdaşlar.. Başka yok mu makale yazacak olan ?
İnternet bilgin daha fazla. grfiker bilgin daha fazla insanlara karsı gucunu kullana bılıosun
sorumluluklarını yapıyosun yardim seversin gordugum kadaryır la kod lardanda anlıyosun
yani bi forumun aradıgı ozellıklere sahıpsın . bu arada dragon bunlara sende sahıpsın ama TraquteR daha fazla bilgi li
sorumluluklarını yapıyosun yardim seversin gordugum kadaryır la kod lardanda anlıyosun
yani bi forumun aradıgı ozellıklere sahıpsın . bu arada dragon bunlara sende sahıpsın ama TraquteR daha fazla bilgi li
-
909
Hesabı
Similar topics
» Büyük Anket ! Yönetici Seçimi
» Halsiz Forum İçin Yeni Konu-Cevap Ver Butonu
» ben yeni mesaj ikonu ekledim fakat yeni mesaj gelince yeşil yanmıo
» Yönetici ( Admin ) Alımları Hakkında.
» 365 Gün İçin 365 Söz
» Halsiz Forum İçin Yeni Konu-Cevap Ver Butonu