Photoshop Cs5 Tek Link | 120Mb | Tek Tıkta Kurulum | No-Serial |
4 posters
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Pc | Donanım & Yazılım ♫ :: ►Pc Donanım & Yazılım :: ►Grafik Tasarım Programları
1 sayfadaki 1 sayfası
Photoshop Cs5 Tek Link | 120Mb | Tek Tıkta Kurulum | No-Serial |
Photoshop cs5 120Mb - No serial.. İndirme Linkleri; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anlatımı içindedir. Kesinlikle virüssüzdür.. Upload bana ait. Cs5' in Farkı Nedir ? Yepyeni mükemmel özellikler: Photoshop CS5'in en önemli yeniliği olarak fotoğrafta istemediğiniz nesneleri saniyeler içinde kaldırmayı sağlayan ve bir anlamda içeriğe duyarlı onarım ve doldurma diyebileceğimiz "Content Aware" özelliğini sayabiliriz. Ayrıca farklı fırçaları gerçekçi renklerle kullanma gibi yeni boyama teknikleri ile sıradan imajlarınızı yağlıboya tablolarına dönüştürmeniz de mümkün. Yeni HDR tonlama aracı ile fotoğraflarınıza muhteşem HDR efektleri verebilirsiniz. Bunlara ek olarak makalemizin devamında Dreamweaver, InDesign, Illustrator, After Effects, Premiere Pro ve Flash CS5'teki yenilikleri de görebilirsiniz. Sistem Gereksinimleri: Windows: Windows XP (Service Pack 3) Vista (Service Pack 2) veya Windows 7, Intel Pentium 4 veya AMD Athlon 64 işlemci, 1 GB RAM, 1 GB disk alanı, 1024x768 veya daha yüksek ekran çözünürlüğü, 256 MB ekran kartı (Shader Model 3.0 destekli önerilir), QuickTime 7.6.2, DVD sürücü. |
Geri: Photoshop Cs5 Tek Link | 120Mb | Tek Tıkta Kurulum | No-Serial |
Ertaç Süpersin,
*Konu Sabit, Doğru Yere Taşıyorum
+Rep
*Konu Sabit, Doğru Yere Taşıyorum
+Rep
Dragon- Editör
-
687
Hesabı
Kredi: 4750
yine doğru yeri tutturamadık yaw
^^Sorun Değil, Ama Kaliteli Paylaşım Yapılmış,
Görevimiz Hataları Düzeltmek, (:
Görevimiz Hataları Düzeltmek, (:
By FreDDy- HF Üyesi
-
58
Hesabı
Kredi: 0
Similar topics
» Modem Kurulum
» Windows 7 Kurulum Resimli Anlatım
» Link kısaltmak
» HF Link Kısaltma Servisi
» Fifa 2010 (TEK LİNK!)
» Windows 7 Kurulum Resimli Anlatım
» Link kısaltmak
» HF Link Kısaltma Servisi
» Fifa 2010 (TEK LİNK!)
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Pc | Donanım & Yazılım ♫ :: ►Pc Donanım & Yazılım :: ►Grafik Tasarım Programları
1 sayfadaki 1 sayfası