Moderatör Kontrol Paneli
1 sayfadaki 1 sayfası
Moderatör Kontrol Paneli
Moderatör Kontrol Paneli |
Merhaba, [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Moderasyon Yapamayan Arkadaşlarımız İçin Bu Anlatıma Gerek Duyduk 1. Ders : Konuları Taşımak, Sabitlemek, Kilitlemek, Silmek vs. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Açılan Pencereden İşlem Yapmak İstediğiniz Konuların Yanındaki Kutucuğu İşaretleyip Moderasyon Yapabiliyorsunuz; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Teşekkürler ^^ Anlatım Bana Aittir, İzinsiz Kullanmayalım ! |
Konu ►By Kanunsuz Tarafından Düzenlenmiştir İçerik ve Tasarımın Başka Sitelerde Paylaşılması Yasaktır © 2011 Halsiz Forum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Geri: Moderatör Kontrol Paneli
Moderatör Kontrol Paneli |
Ayrıca; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1. Ders : Konuların Altındaki Minik Panel Her Konunun Altında Bu Bölüm Çıkar, [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Açıklamaları; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konuyu Siler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konuyu Kilitler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konunun Kilidini Açar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konuyu Başka Bir Konuyla Birleştirir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konuyu Başka Bir Bölüme Taşır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konuyu Böler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >> Bulunduğunuz Konuyu Otomatik Sepete Atar. Teşekkürler ^^ Anlatım Bana Aittir, İzinsiz Kullanmayalım ! |
Konu ►By Kanunsuz Tarafından Düzenlenmiştir İçerik ve Tasarımın Başka Sitelerde Paylaşılması Yasaktır © 2011 Halsiz Forum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Similar topics
» Kontrol Edilmemiş Kodlar
» Kullancı Kontol Paneli
» Forumun Üstüne Giriş Paneli [punbb2]
» Moderatör Alımı
» Yeni Moderatör : ..BayEsrarengiz..
» Kullancı Kontol Paneli
» Forumun Üstüne Giriş Paneli [punbb2]
» Moderatör Alımı
» Yeni Moderatör : ..BayEsrarengiz..
1 sayfadaki 1 sayfası