Halsizforumun Keşif Defteri
+2
Artemis
TraquteR
6 posters
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ HF Üye Odası ♫ :: ►Öneriler & Şikayetler :: ►Kabul Edilen Öneriler
1 sayfadaki 1 sayfası
Halsizforumun Keşif Defteri
Arkadaşlar bu bölüme bir forum açılsın diyorum.her hafta 3 site tanıtılanılabilinir.Tabi ki güzel siteler.Bloglarda olabilir.Bu işi ben bizzat kendim üstlenebilirm. Bölümün adıda Android'in keşif defteri ve ya Halsizforumun keşif defteri olabilir. ? :saklı:
Geri: Halsizforumun Keşif Defteri
Özür Dilerim, Tam Olarak Anlamadım, Site Tanıtım Bölümümüz Var Zaten,
Bunları biz seçicez. Orda herkes kendi sitesini reklam veriyor. Her hafta üç tane site tanıtacağım.
Her hafta tanıtım sayısını belirleriz , bence o konuda sıkıntı olmamalı.
Ve Yetkinforum'u herkes az çok biliyor , tanıtacağımız siteler Yf dışı ve aktif siteler olmalı.
Bu şartlar altında gerçekleşebilr , Bu dediğiniz Pcnet dergisinde var mesela Yapıyorlar bu tip siteleri.
Genelde de blog sitesi oluyor.
Evet diyeylim , ama yazdıklarımı iyi anlayın
Ve Yetkinforum'u herkes az çok biliyor , tanıtacağımız siteler Yf dışı ve aktif siteler olmalı.
Bu şartlar altında gerçekleşebilr , Bu dediğiniz Pcnet dergisinde var mesela Yapıyorlar bu tip siteleri.
Genelde de blog sitesi oluyor.
Evet diyeylim , ama yazdıklarımı iyi anlayın
yf siteleri dışında olursa bizim yararımıza olmaz gibime geliyor.
sadece bir kaç güzel iste buluruz.
ama arada sırada bizim sitelerimizin de çıkması lazım
son söz size kalmış tabi..
sadece bir kaç güzel iste buluruz.
ama arada sırada bizim sitelerimizin de çıkması lazım
son söz size kalmış tabi..
Ben PCnet teki Piri Reis'in Seyir Defterinden esinlenerek yaptım. Vereceğimiz siteler Forum olmucak. SAdece blog ve site olucak. (site derken mesala okul sitesi gibi ya da ttnet in müzik sitesi gibi.)
TraquteR demiş ki:Ben PCnet teki Piri Reis'in Seyir Defterinden esinlenerek yaptım. Vereceğimiz siteler Forum olmucak. SAdece blog ve site olucak. (site derken mesala okul sitesi gibi ya da ttnet in müzik sitesi gibi.)
Katılıyorum , demiştim de Pcnet yapıyor böyle şey diye
Merhaba,
Öneriniz Yönetim Tarafından Kabul Edilmiştir
==> Kabul Edilen Öneriler
Teşekkürler
Öneriniz Yönetim Tarafından Kabul Edilmiştir
==> Kabul Edilen Öneriler
Teşekkürler
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ HF Üye Odası ♫ :: ►Öneriler & Şikayetler :: ►Kabul Edilen Öneriler
1 sayfadaki 1 sayfası