Botnet Zombileri [mutlaka okuyun]
5 posters
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Pc | Donanım & Yazılım ♫ :: ►Pc Donanım & Yazılım :: ►Güvenlik Araçları
1 sayfadaki 1 sayfası
Botnet Zombileri [mutlaka okuyun]
Windows'un açılması yıllar alıyor gibi.Uygulamaların başlaması kamplumbağanın hareket etmesini andırıyorsa sistemin gerisinde olup bitenlere bakmalısınız. Bilgisayarı terfi etmenin zamanı mı geldi yoksa bu işin arkasında bir virüs mü var ?
Sabit diski temizleyin : Uzun süredir dist birleştirmesi yapmamak, veri dağınıklığı , yetersiz alan ve tıka basa dolu çalışan bir hafıza,işletim sistemini ve uygulamaları yavaşlatacaktır. Sabit diskin dengesini "CClenear" ile yeniden sağlayın.Ardından "Defraggler" ile diskinizi birleştirin. Ayrıca bu program sabit diskin durumunu da kontrol eder. Her iki aracı da size vereceğim.
Çalışan belleği temizlemek için Windows'u yeniden başlatın. Bilgisayarınız hala bir kaplumbağa hızında çalışıyorsa, davetsiz bir misafir olma ihtimali yüksektir.
Botnet'i ortaya çıkarın: Bu tür virüsler PC'yi bir bakıma köleleştirir. Enfekte Olmuş diğer kurban Pc'lerle birlikte Botne sahibinden komutlarını yerine getirirler. Hem sizin hem de virüs sahibinin komutlarını bilgisayarın yerine getirebilmesi için ciddi bir hesaplama gücüne ihtiyaç duyacağı kesin. Botnet zararlısını bulmak için çalısan tüm programları teker teker kapatın. (arka planda çalışan programlarda dahil). Ardından Windows Görev Yöneticisini başlatın ve Performans sekmesine geçin. Eğer araç yüksek miktarda CPU kullanımı gösteriyorsa doğru alarm zilleri çalıyor demektir.Apaçık PC'niz arkaplanda sizden habersiz işler karıştırıyor osla gerek. Botnet zararlı yazılımları virüs tarayıcıları ve güvenlik duvarlarından gizlenebildikleri için normal güvenlik çözümünüze göre daha gelişmiş bir yola başvurmalısınız. Vereceğim "Radix Anti Rootkit" bu iş için yazılmış özel bir program. Eğer anakartınız sistemi USB bellekten başlatmayı destekliyorsa,programı bu şekilde başlatın .Aksi takirde Windows dosya kouması işinize burnunu sokacaktır.
İNDİR:
CCleaner:
- Kod:
http://hotfile.com/dl/107564991/0efbec4/ccsetup235_slim.exe.html
Defraggler:
- Kod:
http://hotfile.com/dl/107565478/34cbe64/dfsetup200.exe.html
Geri: Botnet Zombileri [mutlaka okuyun]
Ellerine sağlık , takip ediyorum çalışmalarını , aynı zamanda takdir ediyorum
mr.danger demiş ki:Ellerine sağlık , takip ediyorum çalışmalarını , aynı zamanda takdir ediyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mr.danger demiş ki:Ellerine sağlık , takip ediyorum çalışmalarını , aynı zamanda takdir ediyorum
Artemis- Editör
-
1209
Hesabı
Kredi: 35.000
Similar topics
» Piramitler [Mutlaka Okuyun]
» Saç Renginizi Değiştirecekseniz Mutlaka Okuyun !
» Formu Mutlaka Doldurun ... !!!
» Saç Renginizi Değiştirecekseniz Mutlaka Okuyun !
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Pc | Donanım & Yazılım ♫ :: ►Pc Donanım & Yazılım :: ►Güvenlik Araçları
1 sayfadaki 1 sayfası