Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP [Test]
1 sayfadaki 1 sayfası
Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP [Test]
Volkswagen’in etkileyici satış grafiğine sahip modeli olan Golf’ün artık ekonomik yakıt tüketimi konusunda geliştirilmiş bir dizel motoru daha var. 1.6 lt’lik hacme sahip yeni motor yakıt tüketiminde olduğu kadar uzun vadede de ekonomik mi?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
105 HP'lik 1.6 TDI motor, dizel rakipleri karşısında performansı olarak fark yaratmasa da yakıt tüketimiyle standartları yakalıyor. 5 ileri manuel şanzıman kemikli vites geçişlerine sahip.
Geniş ön ve yan camlarla birlikte arka camın büyüklüğü de görüş açılarını sorunsuz kılıyor. Büyük stoplar rahat fark ediliyor.
Golf'ün sorunsuz iç mekanı ergonomi yönünden referans niteliği taşıyor. Keza, malzeme ve işçilik kalitesiyle de Golf başarılı. Vücudu saran koltuklar konforu arttırıyor. Görüş aç›arı sorunsuz. Direksiyon simidi üzerinden yol bilgisayarı kontrol ediliyor.
Artılar ve eksiler
Artılar: Ses yalıtımı, malzeme kalitesi, zengin donanım, ekonomik yakıt tüketimi.
Eksiler: Yüksek satış fiyatı, sıkıcı iç ve dış tasarım, kemikli şanzıman.
Teşekkürler
By Kanunsuz
105 HP'lik 1.6 TDI motor, dizel rakipleri karşısında performansı olarak fark yaratmasa da yakıt tüketimiyle standartları yakalıyor. 5 ileri manuel şanzıman kemikli vites geçişlerine sahip.
Geniş ön ve yan camlarla birlikte arka camın büyüklüğü de görüş açılarını sorunsuz kılıyor. Büyük stoplar rahat fark ediliyor.
Golf'ün sorunsuz iç mekanı ergonomi yönünden referans niteliği taşıyor. Keza, malzeme ve işçilik kalitesiyle de Golf başarılı. Vücudu saran koltuklar konforu arttırıyor. Görüş aç›arı sorunsuz. Direksiyon simidi üzerinden yol bilgisayarı kontrol ediliyor.
Artılar ve eksiler
Artılar: Ses yalıtımı, malzeme kalitesi, zengin donanım, ekonomik yakıt tüketimi.
Eksiler: Yüksek satış fiyatı, sıkıcı iç ve dış tasarım, kemikli şanzıman.
Teşekkürler
By Kanunsuz
Similar topics
» Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP [Test]
» VW Golf 4 - İnanılmaz Bir Şey
» Adım Adım Golf Modifiyesi !
» Citroen C3 Picasso 1.6 HDi [Test]
» Audi A5 Sportback [Test]
» VW Golf 4 - İnanılmaz Bir Şey
» Adım Adım Golf Modifiyesi !
» Citroen C3 Picasso 1.6 HDi [Test]
» Audi A5 Sportback [Test]