Eye Of Skadi [İtem Tanıtım]
1 sayfadaki 1 sayfası
Eye Of Skadi [İtem Tanıtım]
--------------------------------------------------------------------------------
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eye Of Skadi :
Gerekenler :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2x Ultimate Orb(2100x2 gold.)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Point Booster(1200 gold.)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eye Of Skadi Recipe Scroll(750 gold.)
Toplam : 6150 Gold.
Özellikleri :
+25 Strength
+25 Agility
+25 Intelligence
+200 HP
+150 Mana
Cold Attack(Passive,Orb)
Cold Attack :
-Her vuruşda rakipten %30 MS, %20 AS düşürür.
-Eye Of Skadi kasmış melee heroda 3 saniye, range heroda 2 saniye sürer.
-Melee herolarda orb effect ve buff placer, range herolarda sadece buff placer.
Kasılabilecek Herolar :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Windrunner : Ultisi ile birlikte güzel bir ikili oluyorlar.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Medusa : Dps kasıyorsanız tavsiye ederim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mirana : Leap + Arrow + Eos.. Nerdeyse kimse kaçamaz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nevermore : Slowlanmış bir heroya raze atmak daha kolaydır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Storm : Ultisiyle birlikte rakibin kaçmasını imkansız kılar.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pudge : Dps Pudge kastıysanız tavsiye ederim. Hem rot hem eos ile rakibin kaçması imkansız hale gelir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Furion : Dps Furion kastıysanız tavsiye ederim. Rakibin kaçması çok zor olur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Clinkz : Fire Arrows ile çalışıyor. Daha ne?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lich : Slow skilleriniz ile birlikte takıma çok faydanız olur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kaldr: Lich ile aynı sebep.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sniper : Shrapnel skilliyle stacklenmiyor ama verdiği statlar fena değil ve AS'de düşürüyor. İsteyen kasabilir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eye Of Skadi :
Gerekenler :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2x Ultimate Orb(2100x2 gold.)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Point Booster(1200 gold.)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Eye Of Skadi Recipe Scroll(750 gold.)
Toplam : 6150 Gold.
Özellikleri :
+25 Strength
+25 Agility
+25 Intelligence
+200 HP
+150 Mana
Cold Attack(Passive,Orb)
Cold Attack :
-Her vuruşda rakipten %30 MS, %20 AS düşürür.
-Eye Of Skadi kasmış melee heroda 3 saniye, range heroda 2 saniye sürer.
-Melee herolarda orb effect ve buff placer, range herolarda sadece buff placer.
Kasılabilecek Herolar :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Windrunner : Ultisi ile birlikte güzel bir ikili oluyorlar.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Medusa : Dps kasıyorsanız tavsiye ederim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mirana : Leap + Arrow + Eos.. Nerdeyse kimse kaçamaz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nevermore : Slowlanmış bir heroya raze atmak daha kolaydır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Storm : Ultisiyle birlikte rakibin kaçmasını imkansız kılar.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pudge : Dps Pudge kastıysanız tavsiye ederim. Hem rot hem eos ile rakibin kaçması imkansız hale gelir.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Furion : Dps Furion kastıysanız tavsiye ederim. Rakibin kaçması çok zor olur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Clinkz : Fire Arrows ile çalışıyor. Daha ne?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lich : Slow skilleriniz ile birlikte takıma çok faydanız olur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kaldr: Lich ile aynı sebep.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sniper : Shrapnel skilliyle stacklenmiyor ama verdiği statlar fena değil ve AS'de düşürüyor. İsteyen kasabilir.
Similar topics
» Dota All-Star [Map Tanıtım]
» Gta 4 Video Tanıtım (HD)
» Axe [Hero Tanıtım]
» Audi RS3 SportBack (Tanıtım)
» Mini Conutryman (Tanıtım)
» Gta 4 Video Tanıtım (HD)
» Axe [Hero Tanıtım]
» Audi RS3 SportBack (Tanıtım)
» Mini Conutryman (Tanıtım)
1 sayfadaki 1 sayfası