Şirket Logo İstek
4 posters
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Grafik & Tasarım ♫ :: ►Grafik İstek Bölümü :: ►Logo - Banner
1 sayfadaki 1 sayfası
Şirket Logo İstek
Arkadaşlar Benim Karadeniz Mobilya Adında Uşak ilinin Banaz İlcesinde bir işletmem var ve bu işletmem için logo lazım (logo psd formatında konulursa buraya daha iyi olur)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ben site için değil kartvizit için logo isteği açtım yardım ederseniz minnmttar kalacağım sizlere
Ne istersiniz :Logo
Resmin boyutu :600x300
Yazi :Karadeniz Mobilya,Yeni Nesil Mobilya Tasarımları,Uşak/Banaz
Yazilarin rengi :Farketmez ama İç Açıcı Olsun
Arka plan rengi :Transparent
Resimler :Uygun Mobilya Resimleri (siz daha iyileriniz bulursunuz)
logo sade olmasın sayın arkadaşlar biraz iç açıcı olsun
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ben site için değil kartvizit için logo isteği açtım yardım ederseniz minnmttar kalacağım sizlere
Ne istersiniz :Logo
Resmin boyutu :600x300
Yazi :Karadeniz Mobilya,Yeni Nesil Mobilya Tasarımları,Uşak/Banaz
Yazilarin rengi :Farketmez ama İç Açıcı Olsun
Arka plan rengi :Transparent
Resimler :Uygun Mobilya Resimleri (siz daha iyileriniz bulursunuz)
logo sade olmasın sayın arkadaşlar biraz iç açıcı olsun
En son engin64 tarafından Paz Mayıs 01, 2011 3:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
engin64- HF Üyesi
-
2
Geri: Şirket Logo İstek
grafik yardimda da koydum
burda buyuk yaptım cunku kardes . eger karta fılan bastırırsan . kucuk ıse buyumez dıye ama buyugu kuculte bılıyolar. kartvizit ciler. insallah begenırsın. isine yarar resımde gorudgun umut erdogdu ımzam dır. calınmasın dıye yazdım onu . sen psd sınden sılersen gıdecektır.
he bu arada mobilyanın altına cızgı cektım onuda sıle bılırsın begenmezsen onu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Psd Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bide tr.gg site yapa biliorum ıstersen burdan ozel mesaj atarsın tr.gg siteni yaparım .
burda buyuk yaptım cunku kardes . eger karta fılan bastırırsan . kucuk ıse buyumez dıye ama buyugu kuculte bılıyolar. kartvizit ciler. insallah begenırsın. isine yarar resımde gorudgun umut erdogdu ımzam dır. calınmasın dıye yazdım onu . sen psd sınden sılersen gıdecektır.
he bu arada mobilyanın altına cızgı cektım onuda sıle bılırsın begenmezsen onu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Psd Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bide tr.gg site yapa biliorum ıstersen burdan ozel mesaj atarsın tr.gg siteni yaparım .
Umut [:- Editör
-
909
Hesabı
Kredi: 1750
Geri: Şirket Logo İstek
Merhaba, Grafik İsteğiniz Grafikerlere İletilmiştir En Kısa Zamanda Yapılacaktır HF Grafiker Ekibi |
►Farkımız Farklılığımız - Halsiz Forum :: ♫ Grafik & Tasarım ♫ :: ►Grafik İstek Bölümü :: ►Logo - Banner
1 sayfadaki 1 sayfası