// Bölümün Kuralları \\
1 sayfadaki 1 sayfası
// Bölümün Kuralları \
Halsiz Forum |
Merhaba, Bu Bölümde Konu Açmadan Önce Bu Kurallara Uygunluğunu Kontrol Etmelisiniz Öncelikle; Koşullar ~>Hiçbir Web Sitesine veya Şahıs'a Hakaret, Argo, Küfür vs. Olmamalı, Bu IP Ban Sebebidir ! ~>Site Mutlaka Sizin Olmalı veya Sahibinden Tanıtım ve Reklam İçin İzinli Olmalıdır ! ~>Asla Üyelik, Şifre veya İşlemler Olmamalıdır, Ancak Üye Toplayabilirsiniz ! ~>Konunuzu Aşağıdaki Tanıtım Formu'na Uygun Şekilde Tanıtmalısınız ! ~>30 Gün Güncelleme Olmayan Konular Sepete Yollanacaktır ! Tanıtım Formu;
Örnek; Site İsmi: Halsiz Forum Site Adresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mesaj Sayısı: 8500 Üzeri Üye Sayısı: 250 Asıl Adminmisiniz: Evet Forum Logosu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mesajınız: Sitemizdeki Yenilikler ve Avantajlar Sizleri Bekliyor, Teşekkürler Son Güncelleme: 18 Nisan 2011 |
Konu Kanunsuz Tarafından Güncellenmiştir ! İçerik ve Tasarımın Başka Sitelerde Paylaşılması Yasaktır © 2011 Halsiz Forum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
En son ►By Kanunsuz tarafından Ptsi Nis. 18, 2011 2:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Similar topics
» Bölümün Özel Kuralları
» Bu Bölümün Özel Kuralları
» Basketbol'ûn kuralları
» Röportaj Kuralları
» Oyun kuralları
» Bu Bölümün Özel Kuralları
» Basketbol'ûn kuralları
» Röportaj Kuralları
» Oyun kuralları
1 sayfadaki 1 sayfası